PALVELUT

HIERONTA

Liikkeessämme toimii koulutettu hieroja, jolta saat sekä urheiluhieronnan että klassisen hieronnan. Ammattitaidolla tehty hieronta auttaa sinua jaksamaan päivittäisissä askareissasi ja pahimmatkin lihasjumit saadaan auki oikealla tekniikalla. Rentouttava klassinen hieronta on täydellinen päätös raskaalle päivälle. 

RIPSET

Ripsipalveluihimme kuuluu kestotaivutukset ja ripsienpidennykset. Liikkeessämme toimii kaksi sertifioitua ripsiteknikkoa. Teemme pidennyksiä klassisella ja volyymi- sekä hybriditekniikalla. Kestotaivutuksissa käytämme brittiläistä AirLift -brändiä, joka tarjoaa huikean lopputuloksen lisäksi laajat mahdollisuudet kestotaivutusten tekemiseelle monen pituisille ripsille. 

HIUKSET

Toteutamme monipuoliset hiuspalvelut ammattitaidolla  ja laadukkailla Kevin Murphyn sekä KC:n tuotteilla. Palveluihimme kuuluu erilaiset leikkaukset, värjäykset, Olaplex-tehohoidot sekä pidennystyöt. Jälleenmyymme Kevin Murphylta ja Olaplexiltä myös tuotteita kotihoitoon. Uutena palveluna meiltä Elumen-värjäykset!

KYNNET

Liikkeestämme saat rakennekynnet, luonnonkynnen vahvistuksen sekä kestolakkauksen. Tuotemerkkinämme on suosiotaan kasvattava hollantilainen LoveNess. Sen lisäksi jälleenmyymme suurta suosiota saanutta Dadi Oilia, sekä saman sarjan yleellisiä ihonhoitotuotteita.

MEIKIT

Meiltä saat myös meikki- ja maskeerauspalvelut rakkaudesta lajiin -meiningillä. Koulutettu meikkaaja-maskeeraaja-naamioitsijamme toteuttaa juuri sinulle sopivan meikin tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. 

KULMAT

Uusimpana palveluna tarjoamme suosittua kulmien laminointia eli brow liftia. Laminointi kestää kulmissa n. 6-8 viikkoa. Käsittelyssä karvat muotoillaan uudelleen halutun lopputuloksen mukaisesti - tuuheamman ja paksumman näköiseksi, peittämään pieniä epäsymmetrioita tai voimme vain laittaa karvat ojennukseen ja saada näin kulmista siistimmän näköiseksi. Käsittelyyn kuuluu aina väri sekä muotoilu pinseteillä.