#LVS Nail Products -noutotukku

Tiloissamme toimii myös hollantilaisen #LVS Nail Products -tuotteiden noutotukku. Tuotteet ovat tarkoitettu kauneudenhoitoalan ammattilaisille ja opiskelijoille ja Suomen päässä tukkumme sijaitsee liiketiloisssamme.

#LVS -brändin valikoimista löydät kaiken geeleistä akryyleihin, geelilakat, sekä muut välineet kuten muotit, viilat ja siveltimet. Brändillä on myös loistava valikoima tuotteita koristeluun, kuten esimerkiksi geelimaaleja, spidergeelejä, 4D-geelejä, pigmenttejä ja glittereitä. Tuotteilla loihdit asiakkaalle moinipuolisesti erilaisia kynsiä kaikkiin mieltymyksiin! Koko valikoimamme löydät Mai Beautyn verkkokaupasta. #LVS on saanut vuosina 2018 ja 2019 myös yhteensä 13 Readers Choice -palkintoa. Tuotteet ovat laadukkaita ja hypoallergeenisia, joka takaa asiakkaallesi parhaan kokemuksen. 

Tilaukset tulee aina tehdä etukäteen maahantuojamme Mai Beautyn kautta, Nettisivuille pääset klikkaamalla alla olevaa painiketta.

Suomen pääkouluttajamme MINTY löytyy aivan Tampereen kupeesta Kangasalalta. MINTY kouluttaa Suomessa monipuolisesti rakennekynsien peruskoulutuksesta geelilakkauksiin ja koristelukoulutuksiin. Turun seudulla kouluttajana toimii Elina Uski, jonka opeissa loihdit kauniita koristeluja ja geelilakkauksia, sekä käydä rakennekynsien peruskoulutuksen, Logistiikka ja noutotukku sijaitsee liikkeemme tiloissa. 


Noudon suhteen otathan yhteyttä laura@noiriesbeautyservices.fi jotta tiedämme olla paikalla. Huomioithan että tilauksen tulee olla maksettuna ennen noutoa.Maahantuonti ja tilaukset: 


#LVS -koulutukset: