Noirie's 1v!

04.11.2020

Hyvää syntymäpäivää Noirie's!

Vuosi on nyt vierähtänyt siitä, kun ensimmäisen kerran avasimme Noirie'sin ovet. Tämän vuoden aikana on myös tapahtunut paljon.

Avajaisia emme itseasiassa koskaan virallisesti viettäneet, ja ajatuksena oli että kun vuosi tulee mittariin niin pidetään. Vallitsevan tilanteen vuoksi voisimme todeta, että katsellaan taas uudestaan sitten ensi vuonna.

Aloitimme Noirie's -projektin kahden mimmin voimin. Team (L)Aura. Jo ennen avaamista saimme kelkkaamme hierojamme Vernan, ja hän onkin toiminut liikkeessämme alusta asti. Helmikuussa tiimiimme liittyi toinen kampaajamme Suvi ja maaliskuussa ripsiteknikkomme Minna.

Maaliskuussa, vain muutama kuukausi avaamisemme jälkeen Suomeen julistettiin poikkeusolot koronapandemian vuoksi. Jos en aivan väärin muista, Minnan ensimmäinen työpäivä taisi olla maanantai 16.3., eli heti ensimmäinen maanantai poikkeusolojen julistamisen jälkeen. Vahva alku siis. Mutta niinhän se olikin. Keväällä purettiin sydäntä paljon, ja mikä tärkeintä - yhdessä. Ilman jatkuvaa tiimitukea, järki olisi keväällä ollut varmaan aika monessa osassa. Siis useammassa mitä se jo oli.

Kesällä tilanne näytti jo hyvältä, ja nyt tilanne taas pahenee. Mutta sen lupaamme, että teemme ja yritämme kaikkemme.

Kiitämme jokaista asiakasta joka on meillä käynyt. Oli se sitten kerran tuoteostoksilla, alusta asti vakioasiakkaana tai mitä tahansa tuolta väliltä. Kiitämme asiakkaitamme jotka korona-aikana ovat osoittaneet tukensa mitä hienoimmilla tavoilla. Kiitämme jokaista joka on tykännyt, kommentoinut tai jakanut somemateriaalejamme. Kiitämme jokaista, joka on suositellut meitä ystävälleen. Ilman teitä, ei olisi meitä.

Juurikin kiittääksemme teitä, laitoimme pientä arvontaa ja alekoodia käyntiin sometileillemme. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista 


Näillä jatketaan eteenpäin, toivottavasti vielä monet syntymäpäivät!


Noirie's