Ajankohtaiset 
koronaohjeemmeEthän saavu liikkeeseemme jos olet kipeä tai oireellinen. Vaikka koronatestituloksesi olisi negatiivinen, sairastathan silti kotona. Tekijöillämme on oikeus kieltäytyä palvelemasta mikäli tulet liikkeeseemme kipeänä.


Ethän saavu liikkeeseemme myöskään jos sinulla on mahdollinen korona-altistuminen.
Saavuthan liikkeeseemme yksin ja vasta n. 5min ennen aikaasi. Lähistöllä on hyviä ruokapaikkoja ja kahviloita mikäli olet liikenteessä seuralaisen kanssa, sillä valitettavasti emme tällä hetkellä voi ottaa liikkeeseemme ylimääräisiä henkilöitä.


Käythän pesemässä kädet välittömästi liikkeeseemme saavuttuasi. Emme aina välttämättä pysty sinua asiasta muistuttamaan, joten kannathan kortesi kekoon myös ilman erillistä ohjausta. Vessa löytyy alakerrasta, liikkeessämme on kyltit joita seuraamalla pääset perille.


Desinfioimme asiakaspaikat ja välineemme jokaisen käynnin välissä. Odotathan siis vuoroasi, kutsumme sinut paikallemme kun olemme valmiita siivouksen kanssa.


Olet velvoitettu kertomaan meille mahdollisesta tartunnasta, jos olet käynyt meillä viimeisen kahden vuorokauden aikana kun oireesi alkavat. Näin saamme mahdollisen tartunnan leviämisen estettyä.
Henkilökunnallamme on oikeus poistaa liikkeestämme välittömästi henkilö, joka ei noudata ohjeistuksiamme. Pyydämme asiakkailtamme kunnioitusta muiden terveyttä ja liiketoimintaa kohtaan, sillä pandemian leviämisen estäminen on yhteinen asiamme.