AJANVARAUSVARAAMALLA AJAN HYVÄKSYT SEURAAVAT EHDOT:


AJANKOHTAISET KORONAOHJEEMME:


Ethän saavu liikkeeseemme jos olet kipeä tai oireellinen. Vaikka koronatestituloksesi olisi negatiivinen, sairastathan silti kotona. Tekijöillämme on oikeus kieltäytyä palvelemasta mikäli tulet liikkeeseemme kipeänä.


Ethän saavu liikkeeseemme myöskään jos sinulla on mahdollinen korona-altistuminen.


Saavuthan liikkeeseemme yksin ja vasta n. 5min ennen aikaasi. Lähistöllä on hyviä ruokapaikkoja ja kahviloita mikäli olet liikenteessä seuralaisen kanssa, sillä valitettavasti emme tällä hetkellä voi ottaa liikkeeseemme ylimääräisiä henkilöitä.


Käythän pesemässä kädet välittömästi liikkeeseemme saavuttuasi. Emme aina välttämättä pysty sinua asiasta muistuttamaan, joten kannathan kortesi kekoon myös ilman erillistä ohjausta. Vessa löytyy alakerrasta, liikkeessämme on kyltit joita seuraamalla pääset perille.Desinfioimme asiakaspaikat ja välineemme jokaisen käynnin välissä. Odotathan siis vuoroasi, kutsumme sinut paikallemme kun olemme valmiita siivouksen kanssa.


Olet velvoitettu kertomaan meille mahdollisesta tartunnasta, jos olet käynyt meillä viimeisen kahden vuorokauden aikana kun oireesi alkavat. Näin saamme mahdollisen tartunnan leviämisen estettyä.

Henkilökunnallamme on oikeus poistaa liikkeestämme välittömästi henkilö, joka ei noudata ohjeistuksiamme. Pyydämme asiakkailtamme kunnioitusta muiden terveyttä ja liiketoimintaa kohtaan, sillä pandemian leviämisen estäminen on yhteinen asiamme. PERUUTUSEHDOT:


Peruutuksen on tapahduttava vähintään kaksi tuntia ennen varattua aikaa. Alle 48h aikaisemmin tehdyistä peruutuksista tekijällä on oikeus laskuttaa asiakkaalta 50% palvelun täydestä hinnasta. Alle 24h aikaisemmin tehdyistä peruutuksista tekijällä on oikeus laskuttaa asiakkaalta 75% palvelun täydestä hinnasta. Alle kaksi tuntia ennen tehdyistä tai kokonaan peruuttamattomista ajoista tekijällä on oikeus laskuttaa asiakkaalta 100% palvelun täydestä hinnasta. Varattua aikaa saa kerran siirtää veloituksetta sairastapauksissa, silloinkin ilmoitus on tehtävä hyvissä ajoin ennen aikaa. Jos korvaava aika perutaan, on tekijällä oikeus laskuttaa asiakkaalta ensimmäisen ajan peruutusehtojen mukainen summa. Peruutuslinkki löytyy ajanvarausvahvistuksestasi, Alle 48h ennen tehdyt peruutukset tulee aina tehdä suoraan tekijän omaan sähköpostiin. Emme hyväksy puhelimitse tai muuhun sähköpostiin tehtyjä peruutuksia. Myös muutokset varattuihin aikoihin tehtävä vähintään 24h ennen varattua aikaa. 

Reklamaatiokorjauksissa alle 48h ennen aikaa tehdyistä peruutuksista veloitamme 60e/h (=1min/1e). 


Häämeikki/-kampausasiakas! Huomioithan että häävarausten suhteen peruutuskäytäntömme on poikkeava. Alle 4kk ennen hääpäivää tehdyistä peruutuksista tekijällä on oikeus laskuttaa 50% palvelun täydestä hinnasta. Alle 2kk ennen hääpäivää tehdyistä peruutuksista tekijällä on oikeus laskuttaa 100% palvelun täydestä hinnasta.REKLAMAATIOT:


Teemme Noirie'silla kaikkemme, jotta asiakkaamme olisivat lopputulokseen tyytyväisiä. Jos kuitenkin lopputulos ei olekaan mieleinen, korjaamme työmme mielellämme. Reklamaation tulee tapahtua 7 päivän kuluessa (mukaan lukien tekopäivä) käynnistä, teethän reklamaation suoraan tekijäsi omaan sähköpostiin. Sähköpostiin kannattaa liittää myös kuvat reklamaation aiheesta. Suorat osoitteet löydät NOIRIE'S - TIIMI -sivulta. Veloituksettoman korjauksen ehtona on kotihoito-ohjeiden noudattaminen. Yrittäjällä on oikeus ensisijaisesti korjata virheensä, ja reklamaatio-oikeus umpeutuu mikäli asiakas on itse tai jonkun muun kuin tekijän toimesta tehnyt mitään muutoksia reklamaation kohteeseen. Takuu ei kata muualta tulleita ripsihuoltoja, sillä emme voi olla varmoja, ovatko tippuneet kuidut meidän vai edellisen tekijän laittamia. Huomioithan, että reklamaatio ei koske mielipiteen muuttumista.


HUOMIOITHAN SEURAAVAT ASIAT:


Mikäli saavut ajallesi yli 15min myöhässä, on tekijällä oikeus kieltäytyä tekemästä palvelua mikäli aika ei enää riitä palvelun laadukkaasti toteuttamiseen kokonaisuudessaan. Osassa palveluistamme on hieman joustovaraa, mutta tilanne katsotaan aina paikan päällä tekijän toimesta. Näissä tapauksissa laskutamme 100%, joten saavuthan ajallesi aina ajoissa, mutta vasta n. 5min ennen aikasi alkua. 


Saavuthan meikkiin puhtailla kasvoilla. 


Saavuthan ripsiajallesi ilman meikkiä silmien alueella ja ilman piilolinssejä. Emme tee kestotaivutuksia, ripsienpidennyksiä tai ripsien värjäystä alle 16-vuotiaille!


Saavuthan kulma-ajallesi kokonaan ilman meikkiä. Emme tee kulmien laminointia tai värjäystä alle 16-vuotiaille!


Saavuthan kynsiajallesi puhtailla, lakattomilla kynsillä. Vältä käsien rasvaamista pari tuntia ennen aikaasi. Emme tee rakennekynsiä, luonnonkynnen geelausta tai geelilakkausta alle 16-vuotiaille!


Saavuthan hiusten värjäykseen ilman suurta määrää muotoilutuotteita. Hiuksia ei tarvitse pestä aikaa varten. Sen sijaan kampausajallesi saavuthan täysin puhtailla ja kuivilla hiuksilla. Emme tee värjäyksiä alle 16-vuotiaille!Liikkeemme on auki sopimuksen mukaan, eli mikäli et löydä sinulle sopivaa aikaa, otathan meihin yhteyttä puhelimitse +358 4578344100 tai sähköpostitse suoraan tekijään. Suorat osoitteet löydät Yhteystiedot -välilehdeltämme.